ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 15-16/12/2018
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 08-09/12/2018
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 01-02/12/2018
                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

✈️Η ομάδα  πετάει ...Ετοιμαζόμαστε για το υπέροχο ταξίδι στο GOTHIA CUP.✈️
Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 μμ , θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γονέων για τον Νότιο Τομέα (Κ16,Κ15,Κ14,Κ13), στο Fous De Foot.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 24-25/11/2018
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 17-18/11/2018
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 10-11/11/2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για σήμερα 08/11/2018,ακυρώνονται όλες οι προπονήσεις και οι όποιες εκδηλώσεις στη Βάρη.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (03-04/11)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΒΑΡΗ) 20-21/10/2018

 

 

            ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Η Κ-14 μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι επικράτησε με 2-1 επί του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ. Επίσης η ομάδα μας φιλοξένησε  την ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ για φιλικές αναμετρήσεις σε τρία ηλικιακά τμήματα. Στη Κ-13 μετά από ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι, ο ΑΠΟΛΛΩΝ επικράτησε με 3-2. Στη συνέχεια η  Κ-12 και Κ-11 πέτυχαν ισάριθμες νίκες με 4-1 και 5-3 αντίστοιχα.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΤΡΙΓΛΙΑΣ για την επίσκεψη της στο αθλητικό μας κέντρο. Τέλος η Κ-12 σε επιπλέον παιχνίδι, επιβλήθηκε με 2-1 της ακαδημίας SPORTING LISBON.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το παιχνίδι της Κ14 του Βορείου και του Νότιου Τομέα αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών. 29/9/2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 

Οι προπονήσεις για τα τμήματα Κ16, Κ14 και Κ13 θα πραγματοποιηθούν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα τμήματα αυτά θα μπορέσουν να παραλάβουν σήμερα τα Box τους σε συνεννόηση με την γραμματεία και τον Υπεύθυνο κ. Στασινόπουλο.

Τηλ. Επικοινωνίας :
Γραμματεία :6977577079 
Υπεύθυνος κ. Στασινόπουλος :6947270888

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
Αγαπάμε το ποδόσφαιρο.Ποδόσφαιρο για παιδιά.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σας καλεί την Παρασκευή 5 Οκτώβρη στην ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση με θέμα : " Εφηβεία και εξαρτήσεις.Ο ρόλος της οικογένειας και συμμαχίες της πρόληψης" στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Νότιου τομέα Fous De Foot, Τριπτολέμου 42, Βάρη 
Θα μιλήσουν μέλη του θεραπευτικού προσωπικού του προγράμματος και γονείς που βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Θα γίνει συζήτηση και θα απαντηθούν όλες οι απορίες μας για τις εξαρτήσεις ( τζόγος ιντερνετ αλκοόλ ναρκωτικά ) Ο ρόλος της οικογένειας , του σχολείου, της ομάδας. Στην εκδήλωση οι γονείς και οι κηδεμόνες έχουν την δυνατότητα να προσκαλέσουν δικούς τους ανθρώπους που θα ήθελαν να ενημερωθούν.
Αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει και για τους γονείς του Βόρειου τομέα στις 19 Οκτώβρη,για την οποία θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Τι είναι η ΣΤΡΟΦΗ:
Tο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με έδρα την Αθήνα λειτουργεί από το 1988 και απευθύνεται σε έφηβους χρήστες ναρκωτικών ουσιών 13-21 ετών και τις οικογένειές τους. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης, αλλά με δυνατότητα φιλοξενίας των εφήβων που δεν έχουν οικογενειακή υποστήριξη ή προέρχονται από άλλες περιοχές της χώρας, σε όλα τα στάδια συμμετοχής τους στο πρόγραμμα. Με την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας του προγράμματος, προσφέρεται επίσης η δυνατότητα παραμονής σε ξενώνα και στις οικογένειες των εφήβων που προέρχονται από την περιφέρεια, τόσο κατά την αρχική φάση κινητοποίησης και προετοιμασίας των εφήβων για ένταξη στη Θεραπευτική Κοινότητα όσο και κατά διαστήματα μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος, εφόσον υπάρχει ανάγκη.

Η συμμετοχή των γονιών και αδελφών των εφήβων στη θεραπευτική διαδικασία μέσω του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπευτικής προσέγγισης. Ωστόσο, λειτουργούν επίσης ενημερωτικές-υποστηρικτικές ομάδες για γονείς που τα παιδιά τους δεν έχουν προσεγγίσει ακόμα το πρόγραμμα.

Η Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, προσφέρει εντατική εξωτερική φροντίδα σε εφήβους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατάχρησης ή εξάρτησης, έχουν, συνήθως, εγκαταλείψει το σχολείο και μπορεί να εκδηλώνουν παραβατική συμπεριφορά. Η προσπάθεια απεξάρτησης ολοκληρώνεται με την ομαλή κοινωνική επανένταξη των νέων μέσω της συμμετοχής τους στο Κέντρο Κοινωνικής Δραστηριοποίησης.

Μέσω του Συμβουλευτικού του Σταθμού στα Δικαστήρια Ανηλίκων Αθήνας το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ υποστηρίζει επίσης εφήβους και νεαρούς ενήλικες που έχουν πρόβλημα χρήσης ουσιών και προσάγονται για αδικήματα του ποινικού κώδικα ή κυκλοφοριακές παραβάσεις. Έχει επίσης δημιουργήσει πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα αποφυλάκισης, προκειμένου να ενταχθούν στη Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ διαθέτει κινητή μονάδα ενημέρωσης που πραγματοποιεί βραχύχρονες παρεμβάσεις μετά από πρόσκληση φορέων της τοπικής κοινωνίας. Το ηχοστούντιo και το διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI είναι χώρος συστηματικής εκπαίδευσης των μελών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στις τεχνικές του ραδιοφώνου και βήμα ευαισθητοποίησης και ανοικτού διάλογου με τους νέους και την κοινωνία.