Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του αθλητικού club της APOLLON ACADEMY !

 Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ρίχνει μεγάλο βάρος στην προσπάθεια για την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία στο μέλλον θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της και θα λάμψουν στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα. Στις εγκαταστάσεις μας στον Νότιο αλλά και στον Βόρειο Τομέα διδάσκεται το άθλημα σε περίπου 300 παιδιά από 9 μέχρι 19 ετών.

Γενικός Διευθυντής με νέο πλάνο για νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Λευτέρης Βελέντζας και με νέους συνεργάτες, οι οποίοι διαθέτουν τεράστια εμπειρία στη δουλειά με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στις ανανεωμένες πλέον εγκαταστάσεις στην Βάρη, ένα πολυμελές επιτελείο ειδικευμένων προπονητών και επιστημόνων προετοιμάζει τα αστέρια του αύριο.

Έντεκα ομάδες διατηρεί η Ακαδημία του ΑΠΟΛΛΩΝA:

Κ20 -Κ17-Κ15-Κ16-Κ15-Κ14-Κ13-Κ12-Κ11-Κ10-Κ9-Κ8

Οι αθλητές του συλλόγου διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου σωστά από πολύ μικρή ηλικία.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ βασίζεται στις δόξες από το παρελθόν και δουλεύει στο παρόν με το βλέμμα στο μέλλον!

Εσωτερικός κανονισμός Ακαδημίας σεζόν 2018-19

 1. Ώρες προσέλευσης κατά τη προπόνηση και τον αγώνα :

 2. Α) Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στα αποδυτήρια έτοιμοι το αργότερο 15 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης και δεν θα πρέπει να περιφέρονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

 3. Η δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη απουσία από την προπόνηση χρήζει απαραίτητης ενημέρωσης στον προπονητή, για τον λόγο της απουσίας. Σε περίπτωση καθυστέρησης θα πρέπει να έχει ενημερωθεί εγκαίρως ο προπονητής του τμήματος είτε τηλεφωνικώς είτε με γραπτό μήνυμα.

 4. Σε περίπτωση καθυστέρησης και μη ενημέρωσης, ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην προπόνηση.

 5. Β) Ομοίως θα πρέπει να τηρούνται τα ωράρια που ορίζει ο κάθε προπονητής στην ώρα προσέλευσης στους αγώνες.

 6. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενημέρωση για πιθανή καθυστέρηση ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

 7. Ένδυση κατά την προπόνηση και τους αγώνες :

 8. Α) Κατά τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φοράνε τα ρούχα προπόνησης της ομάδας και να έχουν στον σάκο τους πάντα άλλη μια πολιτική ένδυση και μια πετσέτα.

 9. Οφείλουν δε να έχουν ποδοσφαιρική εμφάνιση (όχι σκουλαρίκια, ρολόγια, βραχιόλια)

και να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι (ανεβασμένο σορτς, μπλούζα μέσα, σηκωμένες κάλτσες , επικαλαμίδες)

 1. Σε περίπτωση μη σωστής ένδυσης κατά την προπόνηση ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην προπόνηση.

 2. Β) Κατά την προσέλευση και την αποχώρηση από τους αγώνες οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φοράνε τα ρούχα αποστολής της ομάδας και να αλλάζουν στα αποδυτήρια του γηπέδου, όπως επίσης να έχουν στον σάκο τους απαραίτητα πετσέτα.

 3. Σε περίπτωση μη σωστής ένδυσης ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα .

 4. Συμμετοχή στους αγώνες :

 5. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες , επισήμους η φιλικούς , έχουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει τουλάχιστον τρεις από τις τέσσερις προπονήσεις (ή δυο από τις τρεις όπου ορίζεται) κατά την διάρκεια της εβδομάδας (πλεονέκτημα συμμετοχής έχουν όσοι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν όλες τις εβδομαδιαίες προπονήσεις ή φιλικά της ομάδας, εκτός και αν υπήρξε επαρκώς δικαιολογημένη απουσία ή τραυματισμός)

 6. Συμπεριφορά κατά την προπόνηση η τον αγώνα :

 7. Κατά την είσοδο του προπονητή στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές κάθονται με ησυχία στις θέσεις τους και συγκεντρώνονται στις οδηγίες του προπονητή.

 8. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του προπονητή, είτε εντός, είτε εκτός αποδυτηρίων (εντός αγωνιστικού χώρου), οι ποδοσφαιριστές δεν συνομιλούν μεταξύ τους, ούτε διακόπτουν τον προπονητή τους κάνοντας διάλογο μαζί του. Αν θέλουν κάτι να ρωτήσουν, το κάνουν στο τέλος της ομιλίας ή της προπόνησης κάτ’ ιδίαν με τον προπονητή.

 9. Στην αρχή και στο τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές που έχει ορίσει ο προπονητής συμμετέχουν στην τοποθέτηση και στο μάζεμα του υλικού προπόνησης και φροντίζουν για την τακτοποίησή του.

 10. Οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας, εντός και εκτός των γηπέδων.

 11. Υποχρεούνται στην τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία ή τον προπονητή, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες ώστε να ενημερωθούν για την πραγματοποίησή ή μη της προπόνησης ή του αγώνα.

 12. Όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να έχουν σωστή συμπεριφορά κατά την διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα, να σέβονται τους συναθλητές, τους προπονητές, τους αντίπαλους και όλο το προσωπικό του ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

 13. Σε περίπτωση μη σωστής συμπεριφοράς προς τους παραπάνω ο ποδοσφαιριστής θα υποστεί τις παρακάτω κυρώσεις με φθίνουσα σειρά:

 14. Α) επίπληξη, Β) αποβολή από την προπόνηση, Γ) αποβολή από τον αγώνα, Δ) παραπομπή στην διοίκηση της ακαδημίας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

 1. * για τα τμήματα της κ20 & κ17 σε περιπτώσεις διαπληκτισμών και ύβρεων μεταξύ των παικτών θα ισχύουν τα παρακάτω: 1η φορά εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 1 εβδομάδα - 2η φορά εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 2 εβδομάδες - 3η φορά διακοπή συνεργασίας.

 2. * οι γονείς - κηδεμόνες του αθλητή του συλλόγου μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θεωρείται δεδομένη σε καμία περίπτωση η παραμονή του ποδοσφαιριστή στο ίδιο τμήμα για όλη την αγωνιστική χρονιά. ο ποδοσφαιριστής θα αξιολογείται καθ’ όλη την χρονιά με αγωνιστικά και παιδαγωγικά κριτήρια από τους προπονητές των τμημάτων, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα μετακίνησης του ποδοσφαιριστή σε άλλο τμήμα, ενημερώνοντας εγκαίρως τον ποδοσφαιριστή και τον γονέα – κηδεμόνα για την αιτία αλλαγής τμήματος.

 3. *οι γονείς – κηδεμόνες οποιουδήποτε τμήματος του συλλόγου, υποχρεούνται να παρακολουθούν τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας εκτός αγωνιστικού χώρου.